PROOST & STROOP

Via een sfeervol, breed opgezet houten terras loop je zo naar boven en bij STROOP naar binnen. Het restaurant heeft alles in huis om er op aangename wijze te vertoeven met familie of vrienden.

 

Bij pannenkoekenhuis STROOP gaat het natuurlijk in de eerste plaats om lekkere pannenkoeken. Maar het is ook de plek bij uitstek waar de goede samenwerking met andere deelnemers van NoordOogst zich kan laten smaken. Zo zijn de ingrediënten voor de heerlijke salades afkomstig van de naastgelegen stadstuinderij en bevat de Buitengewone Pannenkoek diverse worstsoorten gemaakt van het vlees van de Buitengewone Varkens letterlijk om de hoek.

 

Biertuin PROOST biedt uitzicht op de prachtige Natuurspeeltuin, met daarin onder meer een speelvijver, wilgenhut en vuurplaats. Bij minder mooi weer kunnen kinderen zich ook prima binnen vermaken in de uitgebreide speelhoek die STROOP rijk is.

 

Bij PROOST & STROOP kan je prima een teambuildingdag organiseren of een feest geven. Of in het huwelijk treden, want STROOP is ook een officiële trouwlocatie.

 

www.proostenstroop.nl